Pšeničná vláknina

Pšeničná vláknina FITCEL

Pšeničná vláknina FITCEL je nerozpustná vláknina, ktorá zlepšuje nutričné vlastnosti produktu. Zároveň zlepšuje technologické vlastnosti produktu a vytvára lepšie podmienky pri jeho spracovaní.

Vlastnosti

  • Biela
  • Bez výraznej chuti a zápachu
  • Teplotne stála
  • Zvyšuje udržanie čerstvosti
  • Pomáha pri trávení
  • Znižuje kalorickú hodnotu potravín
  • Zlepšuje hustotu a konzistenciu výrobkov
  • Odolná voči vysokým teplotám
  • Zlepšuje textúru výsledného produktu
  • Dlhá trvanlivosť
  • Nekalorická
  • Diétne účinky - redukcia tuku a hmotnosti
  • Dobrá schopnosť viazať vodu zaisťuje pevnosť a krájateľnosť výrobku
  • Znižuje hmotnostné straty tepelným opracovaním až o 5 %
  • Funkčnosť je nezávislá od teploty spracovania