Zemiaková vláknina

Zemiaková vlákninaZemiaková vláknina FITCEL je nerozpustná vláknina, ktorá zlepšuje nutričné vlastnosti produktu. Zároveň zlepšuje technologické vlastnosti produktu a vytvára lepšie podmienky pri jeho spracovaní.

Vlastnosti

  • Biela
  • Jemná vôňa a chuť po zemiaku
  • Teplotne stála
  • Zvyšuje udržanie čerstvosti
  • Pomáha pri trávení
  • Znižuje kalorickú hodnotu potravín
  • Zlepšuje hustotu a konzistenciu výrobkov
  • Odolná voči vysokým teplotám
  • Zlepšuje textúru a stabilitu výsledného produktu
  • Dlhá trvanlivosť
  • Nekalorická
  • Schopnosť tvoriť trojrozmerné siete vlákien vo finálnom výrobku- tvorba gelu
  • Napomáha viazať vodu
  • Funkčnosť je nezávislá od teploty spracovania